later-edit

Later Edit

Later Edit

Gavril Pop
Teo Papadopol
Ana Maria Szöllösi
Nicoló Filippo Rosso
Tijana Kačarević
Lera Kelemen
George Roșu
Adrian Oncu
Dorian Bolca
Miki Velciov
Bogdan Matei
Ioana Terheș
Dreaming About my Unborn Child Group


17 10 – 20 11 2020


Later Edit reunește cele 13 proiectele cuprinse în programul curatorial Draft desfășurat în Biblioteca Pavilion pe parcursul a doi ani. Evidențiază o metodă de cercetare curatorială în care etapele premergătoare unei expoziții propriu-zise sunt abordate ca momente stabile și totodată ca elemente ale unui parcurs fluid.
Draft a început în 2018 ca o formă de negociere între situații artistice în curs de cristalizare și soluțiile de prezentare pe care acestea le-au adoptat într-un anumit moment al procesului de producție. Pentru multe dintre proiecte, Draft reprezintă contextul potrivit pentru a-și testa funcționalitatea într-o confruntare reală cu publicul sau pentru a genera lucrarea aflată în stadiu de idee cu ajutorul unei intervenții colective și participative.
Later Edit reia toate aceste proiecte într-o etapă ulterioară a existenței lor. Oferă o imagine simultană, într-un spațiu comun, a lucrărilor acumulate în timp în jurul conceptului de a prezenta idei artistice într-o formă vizuală cu statut intermediar și incert.

Sponsori
Parteneri
Parteneri media

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara

Sponsori

Parteneri

Parteneri media